Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
babapercek

Anyukáknak

Alexandra · 11 hónapja
Első gyerekes anyuka ként rengeteg kérdés merül fel bennem! Pl: az első nagy dilemmám az volt hogy füdetés minden nap vagy csak 2-3 naponta? Mikor hány órakor kezdjük a pancsit? Szivacsal szivacs nélkül? Mennyi ideig tartson a fürdés? És még a köldökzsinór csonkrol nem is beszélve! Hatalmas feladat édes anyámnak lenni! És ez csak a kezdet! Ebben a blogban a saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek! Szeretnék segíteni a kezdetekben! Remélem tetszeni fognak nektek és a babának is!
Mi a napi füdetés mellett döntöttünk! Minden nap este 6kor! Eleinte jó volt hiszen évet és aludt! De ahogy telt múlt az idő nem csak  ebből áll a nap! De erről később! Mindig a szobában fürdetjük! Meleg és kényelmes is! Ágy végén a fürdőkád közvetlen mellette a törcs! Így tuti nem fázik még! Utána rögtön jöhet a vacsi! Én nem vettem szopi párnát én egy sima közepes párnán van az etetés során! Könnyebb felvenni és letenni! Eleinte elaludt kajcsi közbe!  Próbáltam büfiztetni de álmában nem sikerült! Akkorákat pukizott rá 1 óra múlva! Mindig erre fel is ébredt! És át áltunk a kajcsi közbeni büfiztetésre így jobban is volt! 
A köldökcsonktól nagyon féltem de nem kellett volna pánikolni! Viz is érte ,de soha nem nagy mennyiségű! Tisztára töröljük, és fertőtlenítése következik! Nem veszélyes!
Szivacsal csak egy kicsit át töröljük a babának a testét! Törölközés és öltözés!
Nálunk nagyon bevált a hordozóban való altatás!  De majd holnap írok az altatásról!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Alexandra
Első gyerekes anyuka vagyok!